Άλλα βιβλία.

 1. ALFORD FRED
  Ομότιμος καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Maryland, USA. Μέλος της συντακτικής επιτροπής πολλών διεθνών ψυχαναλυτικών περιοδικών.


 2. ARVANITAKIS KONSTANTINOS (AΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
  Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής, Μέλος της Καναδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης, Αντεπιστέλλον μέλος της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας, καθηγητής Ψυχιατρικής και Ψυχανάλυσης στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ του Καναδά.


 3. CRITCHLEY SIMON
  Άγγλος φιλόσοφος, σπούδασε φιλοσοφία στην Αγγλία και στη Γαλλία. Καθηγητής φιλοσοφίας στο New School University στη Νέα Υόρκη και διευθυντής στο Διεθνές Κολλέγιο Φιλοσοφίας στο Παρίσι. Είναι τακτικός αρθρογράφος έγκυρων εφημερίδων στην Αγγλία και στις ΗΠΑ.


 4. GREEN ANDRE (1927-2012)
  Ψυχίατρος- Ψυχαναλυτής, διδάσκων αναλυτής της Ψυχαναλυτικής Εταιρείας των Παρισίων( SPP) και της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης της οποίας διετέλεσε αντιπρόεδρος.


 5. LESKY ALBIN (1896- 1981)
  Αυστριακός κλασσικός φιλόλογος και ελληνιστής. Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βιέννης και Ακαδημαϊκός.


 6. LORAUX NICOLE (1943-2003)
  Γαλλίδα ιστορικός της Κλασσικής Αθήνας


 7. MANOLOPOULOS SOTIRIS (ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

  Ψυχίατρος- παιδοψυχίατρος , ψυχαναλυτής, διδάσκων αναλυτής της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης, μέλος της Καναδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας.


 8. ROMILLY JACQUELINE (1913-2010)
  Γαλλίδα κλασσική φιλόλογος και ελληνίστρια, καθηγήτρια στα πανεπιστήμια Μπορντώ, Λιλ και Σορβόνης. Ήταν η πρώτη γυναίκα που κατέλαβε την έδρα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στο College de France.


 9. VERNANT JEAN-PIERRE (1914-2007)
  Γάλλος φιλόσοφος, ιστορικός, ανθρωπολόγος και ελληνιστής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας. Διετέλεσε καθηγητής στην έδρα Συγκριτικής Μελέτης των Αρχαίων Θρησκειών στο College de France.
Back to Top